Йога 40+ "Пътешествие към себе си" или „Йога на комфорта“ – лека, достъпна за всяка възраст, здравословно състояние и индивидуални ни възможности.

Йога за деца цели да подкрепи децата в тяхното физическо, умствено и емоционално развитие. Предлагаме ви специално разработени програми, които са адаптирани и съобразени с процесите на израстване, нуждите и интересите на децата в определената възраст.

Практиката включва: различни дихателни техники, визуализации, медитация с колективно подаване на енергии (Прана), Рейки, Теате и др., за лечение, възстановяване и балансиране, на физическо, умствено и емоционално ниво.

Индивидуалната  програма се изготвя спрямо индивидуалните особености, специфичните нужди и възможности.

Всички йога практикуващи, могат да се възползват от тази услуга без значение дали са нови в клуба или практикуват от години.

Практикуването на ПРАНАЯМА ни помага да овладеем дихателния процес, да повишим капацитета на белите дробове осигурявайки повече кислород на тъканите и клетките.

Бременността е един нов, вълшебен период от живота на всяка жена, красив и отговорен. Йога за бременни ще ви помогне да се подготвите физически, ментално и емоционално за майчинството и да установите дълбока, пълноценна връзка с вашето дете.

Йога е цялостна и завършена система, която подобрява качеството ни на живот, осигурявайки както физическо, така и психическо, емоционално и духовно здраве.