Антицелулитен масаж и детоксикация с мед

За да разцъфти и засияе Вашето тяло подарете си пролетно прочистване на организма.

Една процедура включва антицелулитен масаж, детоксикация с мед (може да бъде приложен на гръб или крака) и индивидуална консултация за вътрешна красота с продължителност 40 мин.

Какво представлява целулита?

Това е заболяване на съединитиелната тъкан, засягаща лимфаната и кръвоносната система на повърхностно ниво на мастната тъкан. Причини за появата му са наследствена предразположеност, възраст, нездравословен начин на живот (липса на движение, неправилно хранене и недоспиване) и дисбаланс на хормоните в организма.

Как влияе антицелулитния масаж?

Антицелулитният масаж е механичен процес с помощта, на който се разкъсва здравината на белтъчните връзки между подкожните слоеве. Постига се повърхностно загряване на кожата, механичната енергия прониква като топлина в клетката и се превръща в биохимична. Така се стимулират обмените процеси на клетъчно ниво и се ускорява изхвърлянето на отпадните вещества (токсини). За най-добър резултат е ефикасно да се вложат натурални билкови продукти (мед, зелено кафе, лимонава трева и какао).

Какво е детоксикация?

Това е прочистване на организма и изхвърляне на отпадни вещества задържани в тялото по определен начин. Необходимо и важно е да изчистваме шлаките , токсините и мастните натрупвания, защото организма заболява, губи физическите си възможности, вследстиве на дисбаланс в лимфната и кръвоносната, костната и отделителната система.

Защо Ви предлагаме детоксикация с мед?

Медът приеман отвън и отвътре е незаменим натурален продукт с помощта, на който организма най-бързо и ефикасно изхвърля токсините, премахва целулита, подхранва и подмладява кожата и засилва имунитета.

Една процедура е 25лв.
Подарък 2 процедури при закупен пакет от 10.
Препоръчителната интензивност на процедурите е през ден.
 
Офертата важи само през месец април.

Къде: ПФОЕ МОЛ, гр.Варна, бул.Сливница 201, 3-ти етаж в новооткритата ЗОНА ЗА РЕЛАКС “Miracle Angel”

Работно време: Всеки ден от 9:30ч. до 20:00ч. след предварително резервиран час от предходна седмица.

Резервирайте своя здравословен час още сега на:
тел.0888 67 66 37 – Милена