Седемдневен летен йога лагер за деца

Зарадвайте детето си със седемдневен Yoga Fly лагер! Лагера е за всеки, който иска да развие нови, невъобразими способности, да открие различни светове, да експериментира, да твори, да се разгърне и полети!

Децата на този лагер ще спортуват, творят, обогатяват знанията си, ще се забавляват, ще намерят нови приятели. Ще изживеят неповторими мигове изпълнени с морски приключения, забавни случки, бъбрене под завивките до зори, споделени мигове край лагерния огън в една приятелска, хармонична и чиста среда!

Програмата на йога лагера е организирана от сутрин до вечер с:

  • Разнообразни спортни занимания (Yoga Fly, плажен волейбол, футбол, баскетбол, тенис на маса и др.), които подобряват силата и гъвкавостта, развиват самодисциплина и самоконтрол.
  • Творчески дейности (рисуване, театрални изяви и др.), които разгръщат потенциала и въображението, учат на приемане и любов към себе си.
  • Забави с музика и танци, които развиват чувството за ритъм и насърчават творческото изразяване.
  • Занимателни игри насочени към развитие на добродетели като състрадание, щедрост, уважение и отговорност.
  • Плаж и свободно време, където ще създадат нови приятелства и красиви спомени.

По време на лагера Вашите деца ще си починат от телевизия, електрони игри, телефони и лаптопи, ангажирани от многобройните организирани мероприятия.
Ние ще се погрижим за тяхното спокойствие и безопасност, от събуждането им сутрин до заспиването им вечер, по време на хранене, по време на спортните и останалите мероприятия, дори и през свободното им време.

Лагерът ще се проведе в Дружба Бей Гардън - затворен хотелски комплекс разположен на самия морски бряг в югоизточната част на с. Кранево, на 20 км. от гр. Варна.

http://www.drujbahotel-kranevo.com/


Не пропускайте тази възможност!

 

ЦЕНА:

За дете до 11,9 г. - 328 лв.

За дете от 12 г. до 17,9 г. - 366 лв.

За възрастен - 428 лв.

Включено е:

6 нощувки, разнообразни закуска, обяд и вечеря на блок маса, всички организирани мероприятия, ползването на спортни съоръжения в комплекса, 24-часова охрана, медицинско обслужване на територията на комплекса, спасители на плажа, чадъри и шезлонги на басейна и плажа, хотелска застраховка, туристически данък. 

Дата на провеждане от 09.07.16 г./събота/ до 15.07.16г./петък/

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:

Заплащане на депозит, в размер на 50% от сумата по банков път или лично на координатора на съответния град.
За допълнителна информация и записване на телефони: 0879530971- А. Желязкова; 0887055672 - Д. Апостолова;
e-mail: clubzaedno@abv.bg 
www.zaednoo.com

Банкова сметка :  BG07UNCR70001520957810