Десетдневен летен йога лагер за деца ‘‘Здрави и Свободни‘‘

В хотелски комплекс „Дружба Бей Гардън“, с. Кранево. Зарадвайте детето си с детски лагер с любимите им учителки по йога!

Лагера е за всяко дете, което е готово да се впусне в една по-различна атмосфера от домашната. Да изживее ЗаЕдно с много деца радостта от споделените мигове! Да порасне и открие нови, невъобразими способности, различни светове, да експериментира, да твори, да се разгърне и полети, като птица, като дете!

Децата на този лагер всеки ден ще се забавляват, ще се препичат на топлия пясък и плуват в приказното ни море. Ще придобият нови умения чрез ежедневните дейности, като Yoga Fly, Йога, каране на ролери, скачане на въже, рисуване, приложно творчество и т.н.

 Ще намерят много нови приятели и ще изживеят с тях неповторими мигове изпълнени с морски приключения, забавни случки, бъбрене под завивките до зори, песни и смях край лагерния огън в една приятелска, хармонична и чиста среда!

ПРОГРАМАТА ПО ВРЕМЕ НА ЙОГА ЛАГЕРА Е ОРГАНИЗИРАНА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР С:

  • Всекидневни разнообразни спортни занимания (Yoga Fly, йога, каране на ролери, скачане на въже, футбол, плуване, игри, тенис на маса и др.), които подобряват здравето, силата и гъвкавостта, самодисциплина и работата в група.
  • Творчески дейности (рисуване, приложни дейности и др.), които разгръщат потенциала и въображението, учат на приемане и любов.
  • Забави с музика, песни и танци, които развиват чувството за ритъм и насърчават творческото изразяване.
  • Ежедневен плаж или басейн с много морски игри.
  • Медитативни игри и  релаксации с тибетски купи, гонг и др. инструменти, за отпускане на тялото и ума.
  • Всекидневни задачки и занимателни игри насочени към развитие на добродетели, като честност, състрадание, щедрост, уважение и отговорност.
  • Посрещане на слънцето, лагерен огън, морски бриз издигащ летящи фенери с приказни желания по новолуние и още много изненади, които ще изпълват с радост и светлина детските сърца!

По време на лагера Вашите деца ще си починат от телевизия, електрони игри, телефони и лаптопи. Ние ще се погрижим за тяхното спокойствие и безопасност, от събуждането им сутрин до заспиването им вечер, по време на хранене, по време на спортните и останалите дейности, дори и през свободното им време.

Лагерът ще се проведе в Дружба Бей Гардън - затворен хотелски комплекс разположен на самия морски бряг в югоизточнатаната част на с. Кранево, на 20 км. от гр. Варна.

За допълнителна информация и записване:
Анна Желязкова – 0879530971, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.