Десетдневен летен йога лагер за деца ‘‘Здрави и Свободни‘‘ 29.07 – 07.08.17г.

В хотелски комплекс „Дружба Бей Гардън“, с. Кранево. Зарадвайте детето си с детски лагер с любимите им учителки по йога!

Лагера е за всяко дете, което е готово да се впусне в една по-различна атмосфера от домашната. Да изживее ЗаЕдно с много деца радостта от споделените мигове! Да порасне и открие нови, невъобразими способности, различни светове, да експериментира, да твори, да се разгърне и полети, като птица, като дете!

Децата на този лагер всеки ден ще се забавляват, ще се препичат на топлия пясък и плуват в приказното ни море. Ще придобият нови умения чрез ежедневните дейности, като Yoga Fly, Йога, каране на ролери, скачане на въже, рисуване, приложно творчество и т.н.

 Ще намерят много нови приятели и ще изживеят с тях неповторими мигове изпълнени с морски приключения, забавни случки, бъбрене под завивките до зори, песни и смях край лагерния огън в една приятелска, хармонична и чиста среда!

ПРОГРАМАТА ПО ВРЕМЕ НА ЙОГА ЛАГЕРА Е ОРГАНИЗИРАНА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР С:

  • Всекидневни разнообразни спортни занимания (Yoga Fly, йога, каране на ролери, скачане на въже, футбол, плуване, игри, тенис на маса и др.), които подобряват здравето, силата и гъвкавостта, самодисциплина и работата в група.
  • Творчески дейности (рисуване, приложни дейности и др.), които разгръщат потенциала и въображението, учат на приемане и любов.
  • Забави с музика, песни и танци, които развиват чувството за ритъм и насърчават творческото изразяване.
  • Ежедневен плаж или басейн с много морски игри.
  • Медитативни игри и  релаксации с тибетски купи, гонг и др. инструменти, за отпускане на тялото и ума.
  • Всекидневни задачки и занимателни игри насочени към развитие на добродетели, като честност, състрадание, щедрост, уважение и отговорност.
  • Посрещане на слънцето, лагерен огън, морски бриз издигащ летящи фенери с приказни желания по новолуние и още много изненади, които ще изпълват с радост и светлина детските сърца!

По време на лагера Вашите деца ще си починат от телевизия, електрони игри, телефони и лаптопи. Ние ще се погрижим за тяхното спокойствие и безопасност, от събуждането им сутрин до заспиването им вечер, по време на хранене, по време на спортните и останалите дейности, дори и през свободното им време.

Лагерът ще се проведе в Дружба Бей Гардън - затворен хотелски комплекс разположен на самия морски бряг в югоизточнатаната част на с. Кранево, на 20 км. от гр. Варна.

 В цената е включено:

Девет нощувки, разнообразни закуски, обяд и вечеря на блок маса с изобилие от плодове, салати, десерти и вкусни ястия. Всички организирани дейности, материали, подаръци, ползването на спортни съоръжения в комплекса, 24-часова охрана, медицинско обслужване на територията на комплекса, спасители на плажа, чадъри и шезлонги на басейна и плажа, хотелска застраховка, туристически данък.

Не пропускайте тази възможност, ЗаЕдно е по-забавно!

Дата на провеждане от  13:00 ч. на 29.07.17 г. /събота/ до 16:00ч. на 07.08.17г./понеделник/

ЦЕНА:
За дете до 11,9 г. - 495 лв.

За дете от 12 г. до 17,9 г. - 539 лв.

За възрастен - 580 лв.
Важно:
в таксата не е включена цената на транспорта.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:
Заплащане на депозит, в размер на 50% от сумата до 10 април по банков път или лично на организатора. 
СДРУЖЕНИЕ “ЗАЕДНО“ , Уникредит Булбанк АД, SWIFT/ BIC: UNCRBGSF BG07UNCR70001520957810.
Основание: капаро за лагер на 29.07-07.08.17г., за (името на детето).


За допълнителна информация и записване:
Анна Желязкова – 0879530971, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Повече информация за хотелски комплекс „Дружба Бей Гардън“:
www.drujbahotel-kranevo.com