Лагер за деца ‘‘Йога, Езда, Море и Игра‘‘

В хотелски комплекс „Дружба Бей Гардън“, с. Кранево. Зарадвайте детето си с детски лагер с любимите им учителки по йога!

Лагера е за всяко дете, което е готово да се впусне в едно по-различно, силно и красиво преживяване. Да изживее ЗаЕдно с много деца радостта от споделените мигове! Да порасне, да придобие нови, невъобразими способности, да открие различни светове, да експериментира, да твори, да се разгърне и полети, като птица, като дете!
Децата на този лагер ще опитат нещо ново, ще се докоснат до едни от най-благородните и красиви животни – конете, ще се учат да яздят, да общуват и да се грижат за тях, всеки ден ще се забавляват, ще се препичат на топлия пясък и плуват в приказното ни море.
Ще намерят много нови приятели и ще изживеят с тях неповторими мигове изпълнени с морски приключения, забавни случки, бъбрене под завивките до зори, песни и смях край лагерния огън в една приятелска, хармонична и чиста среда!

ПРОГРАМАТА ПО ВРЕМЕ НА ЛАГЕРА Е ОРГАНИЗИРАНА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР С:

• Всекидневни разнообразни спортни занимания (йога, езда, футбол, плуване, игри, скачане на въже, тенис на маса и др.), които подобряват здравето, силата и гъвкавостта, самодисциплината и работата в група.
• Забави с музика, песни и танци, които развиват чувството за ритъм и насърчават творческото изразяване.
• Ежедневен плаж или басейн с много морски игри.
• Медитативни игри и релаксации с тибетски купи, гонг и др. инструменти, за отпускане на тялото и ума.
• Всекидневни задачки и занимателни игри насочени към развитие на добродетели, като честност, състрадание, щедрост, уважение и отговорност.
• Посрещане на слънцето, лагерен огън и още много изненади, които ще изпълват с радост и светлина детските сърца!


По време на лагера Вашите деца ще си починат от телевизия, електрони игри, телефони и лаптопи. Ние ще се погрижим за тяхното спокойствие и безопасност, от събуждането им сутрин до заспиването им вечер, по време на хранене, по време на спортните и останалите дейности, дори и през свободното им време.

Лагерът ще се проведе в Дружба Бей Гардън - затворен хотелски комплекс разположен на самия морски бряг в югоизточната част на с. Кранево, на 20 км. от гр. Варна.

Не пропускайте тази възможност, ЗаЕдно е по-забавно!

Лагер лято 2017г.