Звукотерапия с Гонг, тибетски и кристални пеещи купи 21.04.2019 г.

Звукотерапията е метод за лекуване чрез звуковите вибрации на различни холистични инструменти, като тибетски и кристални купи, Гонг, тъпани, раковини и др.

Звукът на тези инструменти имат пряко положително въздействие върху физическото тяло изменяйки с лекота енергията във вътрешното и външното пространство. Звуковите им вибрации са вид генератори на енергия в ултразвуковия диапазон, които разрушават болестотворната среда, унищожават многочислените вируси, микробите, причинители на различни заболявания. Много силно въздействат Гонгът, тибетските и кристалните купи изменяйки качеството на енергията в тялото, те стимулират движението и променят посоката на енергийните потоци. По този начин звукът влияе на хората и внася изменения в постоянната вибрация на молекулите на човешкото тяло, хармонизира и лекува на всички нива.

Практиката няма ограничения за възраст, пол и физическо състояние, изисква се само готовност и желание!

За водещия: Анна Желязкова е Гонг мастер, холистичен и звукотерапевт, провежда медитации, регресии, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение ''Свещените звуци на тибетските купи“, има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Рейки мастер, квалифициран Йога инструктор към НСА, Йога за деца към БФЙ, художник и творец. Създател на системата Yoga Fly, която развива в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения. Води обучения за йога инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет-Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly“. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно“. Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития. 
Практиката ще бъде асистирана от Росен Михайлов - терапевт по източни и лечебни масажи и звуколечение, основател на „Чакра”.

Дата: 21.04.2019г.,от 18:00 ч.-19:00 ч.

Цена: 20 лв.

Участието е само с предварително записване. Може да запазите място на тел. 0897777012 или лично в холистичен център "Чакра"- новото култово място в центъра на София, намиращо се в ж.к. Хиподрума на ул. Юнак 22.

За допълнителна информация: тел. 0879530971 - Анна Желязкова,
www.zaednoo.com, www.chakra.bg