Медитация с Гонг, тибетски и кристални пеещи купи по чакрите на 24.04.2019 г.

„Пътят е навътре, не търсенето, а наблюдението води до състояние на вътрешен мир и покой.“

По време на МЕДИТАЦИЯТА с Гонг, тибетски и кристални пеещи купи ще се използва силата на звуковите вибрации на тези инструменти за изчистване и хармонизиране на енергийните центрове. Звуците им ще помогнат да се преодолеят и преработят ниските вибрации, мисли и емоции, за да се навлезе с лекота в по-висши нива на Съзнанието.

За практиката: Медитацията продължава един час, като започва с леки двигателни и дихателни упражнения, преди да се престъпи към същинската част. Заема се устойчива поза от седеж с изправено положение на гръбначния стълб. Има възможност да се използва йога–хамак, което прави практиката достъпна за начинаещи. Йога-хамакът позволява продължително време да се поддържа изправен гръбначния стълб, без голямо усилие, като осигурява комфорт и опора на цялото тяло. Положението на тялото в йога–хамака създава усещане на безтегловност, лекота и допълнително помага по-лесно да се навлезе в медитативно състояние.

Практикуването на медитация няма ограничения за възраст, пол и физическо състояние, изисква се само готовност и желание!

За водещия: Анна Желязкова е Гонг мастер, холистичен и звукотерапевт, провежда медитации, регресии, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение ''Свещените звуци на тибетските купи“, има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Рейки мастер, квалифициран Йога инструктор към НСА, Йога за деца към БФЙ, художник и творец. Създател на системата Yoga Fly, която развива в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения. Води обучения за йога инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет-Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly“. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно“. Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития.

Практиката ще бъде асистирана от Росен Михайлов - терапевт по източни и лечебни масажи и звуколечение, основател на холистичен център „Чакра”.

Дата: 24.04.2019 г.,от 08:00 ч.- 09:00 ч.

Цена: 20 лв.

Участието е само с предварително записване. Може да запазите място на тел. 0897777012 или лично в холистичен център "Чакра"- новото култово място в центъра на София, намиращо се в ж.к. Хиподрума на ул. Юнак 22.

За допълнителна информация: тел. 0879530971 - Анна Желязкова, www.zaednoo.com, www.chakra.bg