Практически Курс “Свещените звуци на тибетските купи“ в София на 20-21.04.2019 г.

Научете повече в двудневния практически курс за тибетските пеещи купи и почувствайте въздействието от техните вълшебни звуци!

Практиките с тибетски пеещи купи са средство за трансформация, както на тялото, така и на ума и душата. Пеещите купи се използват за терапия, медитация, за постигане на дълбока релаксация и намаляване на напрежението и стреса.

Този ПРАКТИЧЕСКИ КУРС е за Вас, ако:

• Имате тибетска пееща купа, но не знаете как да я използвате!
• Искате да получите повече информация за възможностите на Звукотерапията с тибетски пеещи купи.
• Желаете да придобиете основни познания и практически умения в използването на тибетските пеещи купи.
• Занимавате се с терапия и търсите нови перспективи или надграждане.
• Искате да придобиете умения за водене на медитации, индивидуални и групови сеанси с тибетски пеещи купи.

За водещия: Анна Желязкова е Гонг мастер, холистичен и звукотерапевт, провежда медитации, регресии, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение ''Свещените звуци на тибетските купи“, има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Рейки мастер, квалифициран Йога инструктор към НСА, Йога за деца към БФЙ, художник и творец. Създател на системата Yoga Fly, която развива в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения. Води обучения за йога инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет-Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly“. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно“. Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития.

Практиките ще бъдат асистирани от Росен Михайлов - терапевт по източни и лечебни масажи и звуколечение, основател на „Чакра”.

Дати:

20.04,19 г., събота от 12:30 ч. – 20:30 ч.
21.04.19 г., неделя от 09:00 ч. – 17:00 ч.

Цена: 350 лв.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:
Заплащане на депозит до 12.04.19 г., в размер на 100 лв. по банков път на Уникредит Булбанк АД, / SWIFT/ BIC: UNCRBGSF, BG07UNCR70001520957810, (основание: практически курс на 20-21.04) или лично в холистичен център "Чакра"- новото култово място в центъра на София, намиращо се в ж.к. Хиподрума на ул. Юнак 22, тел: 0897777012.

Участието в курса е само с предварително записване. Може да запазите място на тел. 0879530971 - Анна Желязкова, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. или лично в "Чакра".
За допълнителна информация:  www.zaednoo.com, www.chakra.bg

На курса, преди и след него в " ЧАКРА" може да купите тибетски пеещи купи от Непал, ръчно изработени с различни големини, както и комплекти за Звукотерапия, които включват 7 купи с различни размери съответстващи на седемте основни енергийни центъра.