Уъркшоп ''Приложение и въздействие на тибетските купи'' в София на 19.04.2019 г

По време на уъркшопа ще се опитате да свирите на тибетска пееща купа. Ще разберете как да си изберете качествена купа. Ще научите повече за нейното приложение в ежедневието, като средство за трансформация и лечение. Ще получите ценни съвети и за начините на хармонично звукоизвличане от този холистичен инструмент. Ще имате възможност да усетите дълбокото им положително въздействие, както на тялото, така и на ума и душата.

Всеки който иска да се докосне до силата на този древен инструменти е добре дошъл!

За водещия: Анна Желязкова е Гонг мастер, холистичен и звукотерапевт, провежда медитации, регресии, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение ''Свещените звуци на тибетските купи“, има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Рейки мастер, квалифициран Йога инструктор към НСА, Йога за деца към БФЙ, художник и творец. Създател на системата Yoga Fly, която развива в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения. Води обучения за йога инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет-Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly“. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно“. Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития.

Уъркшопа ще бъде асистиран от Росен Михайлов - терапевт по източни и лечебни масажи и звуколечение, основател на „Чакра”.

Дата: 19.04.2019 г., продължителност 3 часа от 18:00 ч.- 21:00 ч.

Цена: 50 лв.

Участието е само с предварително записване. Може да запазите място на тел. 0897777012 или лично в холистичен център "Чакра"- новото култово място в центъра на София, намиращо се в ж.к. Хиподрума на ул. Юнак 22.

За допълнителна информация: тел. 0879530971 - Анна Желязкова,
www.zaednoo.com, www.chakra.bg