Юмейхо терапия - природно-лечебен масажен метод

Ако вашата работна среда Ви кара да се чувствате сковани и напрегнати, заповядайте ЗаЕдно да възвърнем подвижността и лекотата на Вашето тяло!

Всички ние заслужаваме да усетим себе си релаксирани и тонизирани. Нека изправим рамене и вдишаме - без болка! Нека вдигнем глава и да усетим галещите лъчи на слънцето - без болка! Нека се усмихнем – ЗаЕдно!
Опитайте Юмейхо терапия - природно-лечебен масажен метод в Клуб „ЗаЕдно“ с Катя Пачкова - юмейхо терапевт, йога инструктор дълбоко убеден в ползите на тази лечебна, оздравяваща и преобразяваща тялото терапия. Преживяване и опитност които трябва да бъдат разпространявани и споделяни.

КАКВО Е ЮМЕЙХО?
Юмейхо е природно-лечебен масажен метод, чиято цел е увеличаване жизнените сили на организма.
„Ю‘‘ – извор;
„МЕЙ‘‘ – жизнена енергия;
„ХО‘‘ – похват.
Негов основател е японския учен и терапевт проф. Масаюки Сайонджи. Тази система е известна още като хълбочно – изправяща, притискащо – разтриваща терапия, обединява в себе си различни масажни техники като класически масаж, спортен, тай и шиацу. Всички ние, които живеем във високо индустриализирани общества постепенно се отдалечаваме от природните закони и намалявайки двигателната си активност влошаваме нашата естествена жизненост. Най –честите оплаквания които се срещат са в областта на кръст, гръб или врат. Тези области на болка и напрежение имат свързващ елемент и това са гръбначния стълб, таза и тазобедрените стави и когато има разместване в тях, мускулатурата губи еластичността си, вследствие на което се усещат болки, напрежение или скованост. Именно грижите за нормализиране /възвръщане/ на състоянието и функциите на гръбначния стълб и таза стоят в основата на тази терапия. В допълнение към изброеното Юмейхо терапията има изключително силно въздействие върху проходимостта на кръвния и лимфен поток, което води до енергизиране на тъканите, релаксиране на мускулите и възстановяване на физиологични функции в техните естествени граници.

ОСОБЕНОСТИ:
• Юмейхо терапията се провежда на земя върху матрак, специален за целта;
• масажираният трябва да е облечен с памучен клин /долнище/, памучна тениска с дълги ръкави и чорапи, без бижута;
• продължителността на терапията е 30, 60 или 90 мин. /препоръчително е първата терапия да е поне 60 мин. за да се обработи цялото тяло/.

С предварително записване на тел. 0889334664;

ЦЕНИ:
Частичен масаж: 30 мин. – 30 лв.
Цяло тяло: 60 мин. – 40 лв.
Цяло тяло и стречинг техники: 90 мин. – 50 лв.


Подарете на тялото си здраве!

Очакваме Ви!