Беседа с Гранд гонг Мастер Дон Конро

Обогатете душата си с дълбока мъдрост, сърцето си с вселенска любов и ума с нови знания!

Събитието ще се проведе под формата на отворена беседа, полезна за всеки който е тръгнал по пътя на духовното търсене и самоусъвършенстване. Един подарък от нас, една възможност да се запознаете с неговото творчество и да получите отговори на въпроси които ви вълнуват от един мъдър учител с голям опит, с голямо сърце и много познания в холистичните, алтернативни и окултни науки - Дон Конро (Don Conreaux).

Гранд гонг мастер Дон Конро, известен като Баба Дон и Гуру Джагат е първоучител на всички майстори по гонг от новото време, един от петте кундалини йога учители на Йоги Бхаджан (духовен учител от Индия, донесъл учението за Кундалини йога на Запад). Основател на Ашрам Нанак Двара където е обучавал Кундалини учители в САЩ. В миналото си е придобил голям опит в Холивуд и Ню Йорк като актьор, музикант, композитор, артист, режисьор и сценарист, който прилага в разгръщането на потенциала на гонга в нашето съвремие.
Днес в своите 85 години Дон Конро продължава да допринася със знания и мъдрост като предава своята философия за Гонга чрез обучения, лекции, семинари и концерти по цял свят. През всички тези години той създава с много любов и мисъл за човечеството холистичната планетарна гонг система, гонг терапия, гонг баня, гонг пуджа, гонг йога, гонг концерт, стила Духовен свободен джаз. Автор е на поредицата „Пътя на гонга“, която включва книгите „Гонговете на нашата Слънчева система“, „Магнум Опус на гонга“ 1 и 2 част, „Музика на Целостта“, Гонг есета, „Свещена геометрия на Стархендж“, „Универсален чиометър“ и Ръководството за „Крия Кундалини Гонг Йога“.

Споделете на приятел или роднина, който заслужава този подарък!

ВХОД СВОБОДЕН!!!

Очакваме ви!

Кога: 16 септември 2019 г. от 18:00 ч.
Къде: В YOGA Hill Rudartsi, с. Рударци, на 20 км. от гр. София.

ВСИЧКИ СЪБИТИЯ, КОИТО ЩЕ СЕ СЪСТОЯТ С ГРАНД ГОНГ МАСТЕР ДОН КОНРО В БЪЛГАРИЯ 2019г.:

Не пропускайте да бъдете част от тези специални събития за България, да познаете Гонга и да усетите неговата лечебна сила!