Гранд Гонг Мастер Дон Конро

Гранд гонг мастер Дон Конро(Don Conreaux), известен като Баба Дон и Гуру Джагат е първоучител на всички майстори по гонг от новото време, един от петте Кундалини йога учители на Йоги Бхаджан (духовен учител от Индия, донесъл учението за Кундалини йога на Запад).

Основател на Ашрам Нанак Двара, където е обучавал Кундалини учители в САЩ. В миналото си е придобил голям опит в Холивуд и Ню Йорк като актьор, музикант, композитор, артист, режисьор и сценарист, който прилага в разгръщането на потенциала на гонга в нашето съвремие.

Днес в своите 85 години Дон Конро продължава да допринася със знания и мъдрост като предава своята философия за Гонга чрез обучения, лекции, семинари и концерти по цял свят. През всички тези години той създава с много любов и мисъл за човечеството холистичната планетарна гонг система, гонг терапия, гонг баня, гонг пуджа, гонг йога, гонг концерт, стила Духовен свободен джаз. Автор е на поредицата „Пътя на гонга“, която включва книгите „Гонговете на нашата Слънчева система“, „Магнум Опус на гонга“ 1 и 2 част, „Музика на Целостта“, Гонг есета, „Свещена геометрия на Стархендж“, „Универсален чиометър“ и Ръководството за „Крия Кундалини Гонг Йога“.

ВСИЧКИ СЪБИТИЯ, КОИТО ЩЕ СЕ СЪСТОЯТ С ГРАНД ГОНГ МАСТЕР ДОН КОНРО В БЪЛГАРИЯ 2019:

За повече информация и записване: 0879 530 971, 0896 290 278, FB: Клуб “ЗаЕдно“, email - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;

Повече информация за Гонга: http://zaednoo.com/zvukoterapiya/gong-sesii

Не пропускайте да бъдете част от тези специални събития за България, да познаете Гонга и да усетите неговата лечебна сила!