Медитация "Първа чакра" с Гонг и тибетски купи

Започваме един цикъл на изчистване, всяка седмица ще работим за един енергиен център, като използваме силата на звуковите вибрации на Гонга, тибетски, кристални пеещи купи и други холистични инструменти.

По време на тази МЕДИТАЦИЯТА ще се работи за изчистване и хармонизиране на първа чакра. Звуците им ще помогнат да се преодолеят и преработят ниските вибрации, мисли и емоции за да се навлезе с лекота в по-висши нива на Съзнанието.

За практиката: Медитацията продължава 1:15ч., като започва с леки двигателни и дихателни упражнения, преди да се престъпи към същинската част. Заема се устойчива поза от седеж с изправено положение на гръбначния стълб. Има възможност да се използва йога–хамак, което прави практиката достъпна за начинаещи. Йога-хамакът позволява продължително време да се поддържа изправен гръбначния стълб, без голямо усилие, като осигурява комфорт и опора на цялото тяло. Положението на тялото в йога–хамака създава усещане на безтегловност, лекота и допълнително помага по-лесно да се навлезе в медитативно състояние.
Практикуването на медитация няма ограничения за възраст, пол и физическо състояние, изисква се само готовност и желание!

За водещия: Анна Желязкова е Гонг мастер, холистичен и звукотерапевт, провежда медитации, регресии, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение ''Свещените звуци на тибетските купи“, има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Рейки мастер, квалифициран Йога инструктор към НСА, Йога за деца към БФЙ, художник и творец. Създател на системата Yoga Fly, която развива в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения. Води обучения за йога инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет-Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly“. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно“. Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития.
Практиката ще бъде асистирана и от звукотерапевти на Клуб "ЗаЕдно".
Цена: 20 лв.
Участието е само с предварително записване. Може да запазите място на тел. 0879530971 или лично в Клуб "ЗаЕдно" който се намира на центъра на гр. Варна на бул. Мария Луиза 8, ет.3.

За допълнителна информация: тел.0879530971 - Анна Желязкова, www.zaednoo.com,

„Пътят е навътре, не търсенето, а наблюдението води до състояние на вътрешен мир и покой.“