Рейки Курс първо ниво

Заповядайте на едно вълшебно обучение, където ще се научите да помагате на себе си и на близките, чрез полагане на ръце и използване на Рейки енергията!

По време на курса ще научите какво е Рейки и принципите на д-р Микао Усуи. Ще се запознаете с някой техники и правила за провеждане на Рейки сеанс.
Накрая ще получите инициация, която ще ви даде възможността до края на живота си да предавате рейки енергията както на самия себе си, така и на други хора.
Обучението ще се проведе от Анна Анастасова - Рейки мастер по системата Универсално Рейки.

Цена: 50лв.

Повече за Рейки:
Рейки е японска дума и се състои от два йероглифа – Рей и Ки. Рей означава „Божествена“, „Космическа“, а Ки – „Жизнена Енергия“.
Рейки е лечебна енергия. Когато получаваме Рейки, енергията стимулира духа и тялото ни към Баланс и Хармония. Това е лечение с жизнена енергия чрез полагане на ръце. Полагането на ръце върху тялото на човек или животно, с цел да се облекчи болката е древно като инстинкта. Първото нещо, което повечето хора правят, когато изпитват болка, е да сложат ръцете си върху болното място. Човешкото докосване носи топлина, спокойствие и изцеление, нежност и обич.
Корените на Рейки се намират в Тибет, но за първи път е канализирана от японеца Микао Усуи и благодарение на него и неговите последователи достига днес и до нас. През 1922 г., след 21-дневно уединение за пост, молитва и медитация в планината Курама, д-р Микао Усуи казва, че е получил знанието за Рейки, както и духовната сила, да прилага тази енергия и да инициира, да „настройва“ и другите към нея.
Обучението и предаването на Рейки – инициацията става от посветен. По време на инициация чрез вибриращ резонанс или хармонизация на енергията се увеличава възможността да се открие и използва изворът и каналът за протичане на енергията, като се синхронизират физическото и етеричното тела на по-висшо ниво на вибрация.

За повече информация и записвания на тел.0879530971 - Анна Анастасова