Летен лагер ”YOGA FLY и фотография – ЗаЕдно е по-забавно”

Yoga Fly… музика… фотография… уловени емоции… незабравими кадри… изкуство… море… или с други думи казано Детски Лагер ЗаЕдно – мечтата на всяко дете!

Имате възможност да запишете детето си за една или две седмици! 18.07 – 25.07.20г. и /или 08.08 – 15.08.20г

Всички деца в нашето съвремие се увличат по фотографията, използват я като средство за себеизразяване и опознават чрез нея заобикалящия свят. Затова тази година освен любимата ни Yoga Flyсме включили в програмата това образователно предизвикателство - фотография.

Подарете на вашите деца време изпълнено с прекрасни моменти, в компанията на своите връстници, правейки от сутрин до вечер онова, което обичат – да снимат, спортуват, да се препичат на топлия пясък и плуват в приказното море, да играят на воля, пеят и се смеят ЗаЕдно в една приятелска, хармонична и чиста среда!

 ПРОГРАМАТА ПО ВРЕМЕ НА ЛАГЕРА Е ОРГАНИЗИРАНА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР:

  •     Всекидневни разнообразни спортни занимания (Yoga Fly, Йога, футбол, плуване, двигателни игри и др.), които подобряват здравето, силата и гъвкавостта, самодисциплината и работата в група.
  •     Уроци по фотография – разучаване на основни фотографски понятия, особености, правила при снимане. Изграждане на композиция и работа със светлина и видове светлинни източници, цветови съчетани, анализ и изложба на снимките.
  •     Ежедневен плаж или басейн с много морски игри.
  •     Медитативни игри и релаксации с тибетски купи и др. инструменти, за отпускане на тялото и ума.
  •     Всекидневни задачки и занимателни игри насочени към развитие на добродетели, като честност, състрадание, щедрост, уважение и отговорност.
  •     Конкурс и изложба на техните творби и още много изненади, които ще изпълват с радост и светлина детските сърца!


!!! По време на лагера Вашите деца ще си починат от телевизия, електронни игри, телефони и лаптопи. Ние ще се погрижим за тяхното спокойствие и безопасност, от събуждането им сутрин до заспиването им вечер, по време на хранене, по време на спортните и останалите дейности, дори и през свободното им време.

Лагерът ще се проведе в „Морски дюни“ – Шкорпиловци - затворен хотелски комплекс, разположен до самия морски бряг в летовище Шкорпиловци, на 40 км от гр. Варна.

В цената е включено: Седем нощувки, разнообразно четири разово изхранване и напитки на блок маса с изобилие от плодове, салати, десерти и вкусни ястия. Минерална вода 24 часа. Всички организирани дейности, занятия, материали, ползването на спортни съоръжения в комплекса, 24-часова охрана, медицинска застраховка, спасители на плажа, чадъри и шезлонги на басейна и тенти на плажа, хотелска застраховка, туристически данък.

ДАТИ:
Първа смяна от 13:00ч. на 18.07.20г. /събота/ до 12:00ч. на 25.07.19г. /събота/.
Втора смяна от 13:00ч. на 08.08.19г. /събота/ до 12:00ч. на 15.08.19г./събота/.
Имате възможност да запишете детето си и за двете смени!

ЦЕНА за 7 дена:

За дете  до 15,9 г. - 493 лв.
За младежи над 15,9 г. - 565 лв.

При участие на три (или повече) деца от едно семейство, третото (и всяко следващо) дете ползва 10 % отстъпка от цената за своето участие.

Важно: В таксата не е включена цената на транспорта.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:

Заплащане на депозит, в размер на 280 лв. по банков път, или лично на организатора.
Туристическа агенция Suntours, Получател: Танчев и Ко" ООД
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД, IBAN: BG88 UNCR 7000 1522 8623 05,
SWIFT BIC: UNCRBGSF
Основание: Детски лагер, дата и име на детето.

За допълнителна информация и записване:
Анна Желязкова  – 0879530971, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Не пропускайте тази възможност, ЗаЕдно е по-забавно!